KORONAPŘEVRAT

Protiúder Velkému Resetu, digitálnímu koncentráku, covidpasům, povinnému očkování, sociálním kreditům, mediálnímu ohlupování a nátlaku zmanipulovaného stáda!

Nová rubrika: STRUČNĚ & JASNĚ - Rychlé komentáře, úvahy, glosy, krátké poznámky, reakce na aktuální dění a dopisy čtenářů

Feťáci z pražského Dopravního podniku s papíry na hlavu a omezenou svéprávností dělají "tvrdý byznys" na magistrátu. Neuvěřitelné! Nestačím se divit, kolik lidí bere invalidní důchod kvůli "vážné duševní poruše" a zároveň naplno podniká, jezdí autem, 24 hodin denně běhá po magistrátech po schůzkách a ještě k tomu vlastní šifrované telefony pro...

Už je to tady znovu: narůstají případy pozitivních testů na koronavirus, prý hrozí nová vlna. Stále stejný scénář, známý z minulých "vln", vytvořených těmito covid hysteriky a médii: neustále natahovat covid šílenství, omezovat svobody, násilím a hrozbami vyžadovat dodržování dalších a nových opatření, a udržovat tak strach ve společnosti.

V minulých dílech (zde a zde) byly popsány životní příběhy několika českých celebrit, jenž se nedávno v médiích hlasitě pochlubily svým super luxusním a opulentním životem na vysoké noze. Ovšem nedlouho poté se ukázalo, že server Hlídač státu eviduje jejich žádosti o státní sociální podporu po vynuceném zákazu činnosti během falešné pandemie.