KORONAPŘEVRAT

Protiúder Velkému Resetu, digitálnímu koncentráku, covidpasům, povinnému očkování, sociálním kreditům, mediálnímu ohlupování a nátlaku zmanipulovaného stáda!

Nová rubrika: STRUČNĚ & JASNĚ - Rychlé komentáře, úvahy, glosy, krátké poznámky, reakce na aktuální dění a dopisy čtenářů

S nekonečnými lockdowny a postupující hysterií okolo covidové pandemie je stále více zřejmé, jak každodenně všechny procesy plynule směřují k celosvětové totalitě, a jak je pro státní a globální moc najednou ohromně snadné nastolit totální kontrolu nad všemi lidmi a jejich permanentní sledování.

Celý společenský systém je odjakživa posouván k celosvětové totalitě a směřuje k totální kontrole nad životy všech lidí. A lidé přitom apaticky chodí po světě a netuší, že jsou jen něčí otroci. Myslí si, že jsou svobodní občané, a přitom jsou zde z jiného důvodu: aby komusi sloužili jako poslušné loutky.

Koncem roku 2014 vyšla v nakladatelství Scholars' Press kniha "Dynamics of Collapse of a High-Rise Building" kolektivu autorů pod vedením docenta Ivana Němce z VUT Brno. Dalšími autory jsou Ing. Martina Juráňová, doc., Ing. Vlastislav Salajka, CSc., Ing. Ivan Ševčík, PhD., Ing. Tomáš Hanzlík a Ing. Šárka Sychrová. Podtitulek knihy "Inspired by the...